Tgrt Haber
08 May 2021 14:19

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan normalleşme takvimi açıklaması

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan, "17 Mayıs itibarıyla başlayacak yeni normalleşme takvimimizi önümüzdeki günlerde açıklayacağız. İlk kabine toplantımızın en önemli gündem maddelerinden bir tanesi de zaten bu olacak. Bu takvimde okulların açılışıyla ilgili süreç de yer alacak" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan normalleşme takvimi açıklaması
cumhurbaşkanı erdoğan,normalleşme

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 17 Mayıs itibari ile başlayacak yeni normalleşme takvimini önümüzdeki günlerde açıklayacağını dile getirdi.

YENİ NORMALLEŞME TAKVİMİ ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE AÇIKLANACAK

Cumhurbaşkanı Erdoğan ilk Kabine toplantısının en önemli konunun normalleşme takvimi olacağını belirterek, "17 Mayıs itibarıyla başlayacak yeni normalleşme takvimimizi önümüzdeki günlerde açıklayacağız." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kovid-19 salgını ile ilgili, "(Kovid-19 salgını) Tedbirlere sıkı sıkıya riayet ederek bu salgını en kısa zamanda atlatıp normal hayatımıza döneceğimiz günlerin yakın olduğuna inanıyorum." ifadelerini kullandı

OKULLAR NE ZAMAN AÇILACAK?

17 Mayıs itibari ile başlayacak yeni normalleşme takvimini önümüzdeki günlerde açıklayacağını dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan,"Bu takvimde okulların açılışıyla ilgili süreç de yer alacak." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Milletimizin geçmişten bugüne verdiği mücadelede gençlerimiz hep önde oldu, öncü oldu. Yarının büyük ve güçlü Türkiyesinin önderleri ve mirasçıları da yine gençler olacaktır."

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE MÜJDE

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Artık gençlerimiz transkript belgelerini istedikleri yerden çift dilli olarak ve herhangi bir ücret ödemeden alabilecekler

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...