Tgrt Haber
13 Ekim 2014 22:14

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit ailelerine telefon

Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehit ailelerine başsağlığı telefonu açtı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit ailelerine telefon
cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, kocaeli, kartepe, SİYASET haberleri, SİYASET,

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan askerlerin ve Sivas'ın İmranlı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında şehit olan polislerin ailelerini telefonla arayarak başsağlığı diledi.

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından alınan bilgiye göre, Erdoğan, gün içinde Kartepe ilçesi Karaardıçlı mevkisinde, "S-70B Sikorsky'' tipi askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan Dz. Plt. Bnb. Deniz Akdeniz'in eşi Suna Akdeniz'i, Dz. Plt. Ütğm. Çağrı Ceyhan'ın ağabeyi Aykan Ceyhan'ı, Rad. Astsb. Kıdemli Üstçavuş Mehmet Karakaşoğlu'nun babası Nihat Karakaşoğlu'nu, Astsubay Üstçavuş Ömer Burak Öğüt'ün babası Hüseyin İzzet ve ağabeyi Yusuf Öğüt'ü arayarak, başsağlığı dileklerini iletti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Sivas'ın İmranlı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında şehit olan polislerden Beşir Kurt'un eşi Zeynep Kurt, Fatih Çevik'in eşi Hilal Çevik ve Emrah Horoz'un babası Hakan Horoz'u da arayarak başsağlığı dilediği öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...