Tgrt Haber
15 Aralık 2018 16:06

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sınır ötesi operasyon açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Fırat'ın doğusuna yapılacak harekatla ilgili konuştu. Erdoğan, "açtıkları çukurları onlara mezar edeceğiz" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sınır ötesi operasyon açıklaması
erdoğan,denizli,terör örgütü,,kemal kılıçdaroğlu,,pkk,,pyd,,ypg,,opeasyon,

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Denizli 15 Temmuz Delikliçınar Meydanı'ndaki toplu açılış töreninde açıklamalarda bulundu.

SINIRDA HAREKETLİLİK BAŞLAMIŞTI
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Fırat'ın doğusuna harekat sinyalinin ardından terör örgütleri korkuya kapılıp 550 kilometrelik sınır hattı boyunca hendek kazmaya başlamıştı.

FIRAT'IN DOĞUSUNA HAREKAT
"Sincar'a girdik mi, girdik. Uçaklarımız o PKK teröristlerine oraları mezar yaptı mı, yaptı. Bir gece ansızın gelebiliriz demiştik. Yine geleceğiz." diyen Erdoğan, Fırat'ın doğusuna yapılacak operasyonun sinyalini verdi.

"O ÇUKURLARI MEZAR EDECEĞİZ"
Erdoğan açıklamalarında, sürekli terör ögütü mensuplarıyla görünen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlunu şu sözlerle tepki gösterdi:

 "Bay Kemal bak terörle mücadelede neler yapıyoruz. Gördün mü, duydun mu? Bak Sincar'a girdik mi, girdik. Uçaklarımız o PKK teröristlerine oraları mezar yaptı mı, yaptı.

İftihar etmen lazım. O kol kola gezdiğin terör örgütü mensupları var ya, onların açtıkları çukurları kendilerine mezar edeceğiz. Sen kimlerin yanında yer alacağını öğrenemedin. Sen onlarla beraber devam et, biz milletimizle beraber devam ediyoruz. Ve dedik; Bir gece ansızın gelebiliriz. Yine geleceğiz. Nerede bir sıkıntı varsa orada biz olacağız."

 




 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...