Tgrt Haber
02 Aralık 2014 16:54

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sürpriz ziyaret

Erdoğan, "3 Aralık Dünya Engelliler Günü" öncesinde Saray Engelsiz, Yaşam, Bakım, Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi’ni ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sürpriz ziyaret
İstanbul, Erdoğan, Engelli, GÜNCEL Haberleri,

Cumhurbaşkanı Erdoğan, hocası, Başbakanlık Başmüşaviri ve Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı (YÖK) üyesi Prof. Dr. Osman Öztürk’ün İstanbul Fatih Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Ankara’ya geldi. Esenboğa Havalimanı’ndan konutuna geçmesi beklenen Erdoğan, protokol yolu üzerinde bulunan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na bağlı Saray Engelsiz, Yaşam, Bakım, Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi’ne sürpriz bir ziyaret etti.

Erdoğan’ın "3 Aralık Dünya Engelliler Günü" öncesinde engelsiz yaşam merkezinde kalan çocuklarla bir araya gelmesi bekleniyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sürpriz ziyareti basına kapalı gerçekleşiyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ziyareti kapsamında Saray Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi çevresinde yoğun güvenlik önlemleri alındı. Ziyaret kapsamında keskin nişancılar çevredeki binalarını üzerine yerleştirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...