Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
19 Haziran 2021 14:41

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan turizmcilere müjde sinyali

Cumhurbaşkanı Erdoğan Antalya’da bir otelin açılış törenine katıldı. Erdoğan, Rusya’nın uçuşları tekrardan serbest bırakmasını memnuniyetle karşıladıklarını söyledi. Erdoğan, turizmcilere de müjdeli haberin sinyalini verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan turizmcilere müjde sinyali
erdoğan

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Antalya'da bir otelin açılışında konuşma yaptı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Rusya'nın seyahat yasağını kaldırmasını memnuniyetle karşılıyoruz. Kabine sonrası turizmde KDV desteği konusunda müjdeyi vereceğim" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları;

SEYAHAT KISITLAMALARININ KALDIRILMASI

Türkiye'nin yavaş yavaş seyahat kısıtlamalarıyla ilgili lsitelerden çıkmaya başladığını belirten Erdoğan, "Fransa'nın ardından Rusya'nın da bu doğrultuda aldığı kararı memnuniyetle karşılıyoruz" dedi. Önümüzdeki haftalarda seyahat kısıtlamalarının kaldırılmasının hızlanacağının anlaşıldığını vurgulayan Erdoğan, "Turizmcilerin sezonun ikinci yarısını değerlendirebilmelerini temin edebileceğiz." açıklamasında bulundu.

TURİZMCİLERE MÜJDE SİNYALİ

Turizm sektörünü desteklemeyi kesintisiz bir şekilde sürdürdüklerini belirten Erdoğan, turizm sektörüne KDV desteğinin bir ay daha uzatılmasıyla ilgili "Pazartesi günü Kabine Toplantımızda tekrar bunu masaya yatırırız." dedi. Erdoğan ayrıca, "Kabine toplantısı sonrası turizmde KDV desteği konusunda müjdeyi vereceğim" dedi.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...