Tgrt Haber
05 Haziran 2021 17:19

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 'doğal makas' sözleri güldürdü

Millet Bahçeleri açılış törenine Samsun'a gerçekleştirilen online bağlantıda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Samsun Valisi Zülkif Dağlı arasında gerçekleştirilen diyalog herkesi güldürdü. Çocuklara verilecek makas kalmaması üzerine, "Sizde doğal makas yok mu" diyerek, cebinden çakısını çıkarıp 'doğal makas'ı gösteren Erdoğan'ın sözleri salondaki konukları güldürdü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 'doğal makas' sözleri güldürdü
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,Samsun Valisi Zülkif Dağlı,,doğal makas,

5 Haziran Dünya Çevre Günü kapsamında 10 millet bahçesinin açılışında canlı bağlantı yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Samsun Valisi Zülkif Dağlı ile sohbeti gülümsetti.

'BURADA MI MAKAS YOK'

Samsun’a yapılan bağlantı alanla ilgili bilgiler alan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kurdeleyi getirelim, makaslarımız hazır mı?” diye sordu.

“Burada da mı makas yok?” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan‘a, Samsun Valisi Zülkif Dağlı  “Sayın Cumhurbaşkanım, burası tamamen doğal bir ortam” cevabını verdi.

Bunun üzerine Erdoğan, “İnsaf edin artık, makas çocuklarda mı olacaktı? Siz onlara vereceksiniz” dedi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN 'DOĞAL MAKAS'I

Gülüşmelerin arasında “Siz doğal makas bulamıyor musunuz?” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan ‘doğal makasım' dediği 'çakıcısını' çıkardı.

“Devamlı yanımda taşırım, öğrensinler diye” diyen Erdoğan, şöyle devam etti: “Zülküf Valim, bak bu doğal makastır. Ay yıldız var, görüyorsun. Ve maharetleri de çoktur. ”

'MAKAS-KURDELE KALMADI'

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Binali Bey diyor ki; 'O kadar çok açılış yapıyoruz ki ne makas kaldı ne kurdele.” İfadeleri ise salonda büyük alkış aldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...