Tgrt Haber
22 Ocak 2016 12:29

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın down sendromlu manevi oğluna sürpriz

Zeytinburnu Belediyesi, 46’ncı yaşını kutlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın manevi oğlu olarak nitelendirdiği down sendromlu İbrahim Ertepe’ye sevdiği sanatçılardan Cengiz Kurtoğlu ve Murat Kurşun’un katılımlarıyla sürpriz doğum günü partisi düzenledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın down sendromlu manevi oğluna sürpriz
Cumhurbaşkanı Erdoğan, manevi oğlu, down sendromu,

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın manevi evladı olarak nitelendirdiği down sendromlu İbrahim Ertepe, 46 yaşına girdi. Ertepe’ye Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın’ın talimatlarıyla, belediye binasında sürpriz doğum günü partisi düzenlendi. Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, İbrahim Ertepe’nin doğum günü kutlamasına, onun hayranı olduğu ünlü sanatçılardan Cengiz Kurtoğlu ve Murat Kurşun’u davet etti. Başkan Aydın’ın davetini geri çevirmeyen sanatçılar, doğum günü partisine katılarak İbrahim Ertepe’ye büyük sürpriz yaptı.

DOĞUM GÜNÜ PASTASINI ÜNLÜ SANATÇILARLA BİRLİKTE ÜFLEDİ
Ertepe’nin doğum günü için salona gelen sanatçılara engelliler ve yakınları yoğun ilgi gösterdi. Engellilerden oluşan orkestra eşliğinde sevilen şarkılarını seslendiren sanatçılar, doğum gününe katılan engelli ve yakınlarına eğlenceli anlar yaşattı. Doğum günü heyecanı yaşayan İbrahim Ertepe, kendisi için hazırlanan pastayı Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Cengiz Kurtoğlu ve Murat Kurşun ile birlikte üfledi. Koyu bir Galatasaray taraftarı olan Ertepe’ye, Başkan Aydın tuttuğu takımın saatini hediye etti.

“DOWN SENDROMLU İBO ZEYTİNBURNU FOTOĞRAFINDA YÜZÜ OLAN BİR KİŞİDİR”
Zeytinburnu tarafından tanınan down sendromlu İbrahim Ertepe’nin doğum gününü belediye binasında kutlayan Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, “İbrahim Zeytinburnu fotoğrafında yüzü olan bir kişidir. Zeytinburnu halkı onu tanır. Ben ilk tanıdığım zaman o konuşmasını bilmezdi, şimdi ise konuşabiliyor. Kaç aydır bana söyleyip duruyor. Doğum gününde onun tabiri ile kekte Cengiz Kurtoğlu ve Murat Kurşun olacak diye ikide bir söyledi. Sağ olsun onlarda bizi kırmadı geldiler. Bu sanatçılarımız aslında onun şahsında bütün Türkiye’yi sevindirmiş oldular” dedi.

“ENGELLİ, ÖZÜRLÜ GİBİ TABİRLERİ KULLANMAK İÇİMİ YAKIYOR”
Down sendromlu İbrahim’in doğum günü kutlamasına katıldığından dolayı çok mutlu olduğunu dile getiren Ünlü sanatçı Cengiz Kurtoğlu, “Bu sahiplenmelerden dolayı hepimize önemli görevler düşüyor. Zeytinburnu Belediye Başkanımızı çok yakından tanıyorum. Bu tarz arkadaşlarımıza sahip çıktığından dolayı ve bu işi de yüreğinden yaptığını çok iyi biliyorum. Bana uzun zaman bu çocukları anlattı. Bu arkadaşlara engelli, özürlü gibi kelimeleri söylerken içim acıyor. Hep aynı duyguları hitap ediyoruz, onlar bizim kardeşlerimiz. O bakımdan sorumluluk olarak bizlere neler düşüyorsa onu hayata geçirmemiz ve yaşatmamız lazım” diye konuştu.

“SON ÇEKTİĞİM KLİPTE İŞLEDİĞİM SOSYAL SORUMLULUK PROJESİNİ AZ ÇOK BURADA GERÇEKLEŞTİRDİK”
Bu tarz etkinliklere sürekli olarak katıldığını söyleyen ünlü sanatçı Murat Kurşun ise “Bizler bu tarz etkinliklere sürekli olarak katılıyoruz. Sayın Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın’la önceden kararlaştırmıştık. Bu gün burada olmaktan çok mutluluk duydum. Son yaptığım bir proje var, çektiğim son klipte sokak çocuklarını anlattım. Annesi ve babası tarafından dışlanan engelli kardeşlerimiz için yaptım, yani inanılmaz bir proje haline geldi. Bu çalışmayı da az çok bu gün burada gerçekleştirmiş olduk” şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...