Tgrt Haber
12 Kasım 2021 20:30

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın evini görüntüleyen 3 İsrailli tutuklandı

Son dakika haberi: Çamlıca Kulesi'ne çıkıp Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın evinin fotoğraflarını çektikleri gerekçesiyle gözaltına alınan 3 İsrailli, bugün çıkarıldıkları mahkemede casusluktan tutuklandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın evini görüntüleyen 3 İsrailli tutuklandı
casusluk,israil,fotoğraf,cumhurbaşkanı,recep tayyip erdoğan

Çamlıca Kulesi’nden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın evinin fotoğraflarını çeken 3 İsrailli dün gözaltına alınmıştı. 3 şüpheli hakkındaki karar belli oldu.

ERDOĞAN'IN EVİNİ İŞARET ETTİLER

Önceki gün İstanbul'daki Çamlıca Kulesi'nin restoran kısmına giden İsrailli N.O. ve M.O. adlı evli çifti ile İ.A., pencereden manzaranın fotoğraf ve videolarını çekti. Çekim esnasında kendi aralarında konuşan 3 şüphelinin o sırada Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın evini de çekerek birbirlerine gösterdikleri iddia edildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın evini görüntüleyen 3 İsrailli tutuklandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın evinin fotoğraflarını çeken 3 İsrailli tutuklandı

"SİYASİ VEYA ASKERİ CASUSLUK" SUÇUNDAN TUTULAMA

Bunun üzerine harekete geçen Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 3 şüpheliyi yakalayıp gözaltına aldı. Emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edilen 3 şüpheli hakkında savcılık, "siyasal veya askeri casusluk" suçundan tutuklama talep etti.

Mahkemeye çıkarılan 3 zanlı, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...