Tgrt Haber
05 Ekim 2021 13:56

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tanzim marketteki alışverişi 1000 lira tuttu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sayılarının artırılması talimatını verdiği Tarım Kredi Kooperatifi mağazasından yaptığı alışverişin 1000 lira tuttuğu ortaya çıktı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tanzim marketteki alışverişi 1000 lira tuttu
cumhurbaşkanı,recep tayyip erdoğan,kooperatif,market,alışveriş

Marketlerdeki fahiş fiyat tartışmaları sürerken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan pazar günü Kısıklı'daki evinin yakınındaki Tarım Kredi Kooperatifi mağazasına giderek alışveriş yaptı. Ailesiyle birlikte alışverişe çıkan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yarım saatte kuru gıda ürünlerinin yanı sıra kurutulmuş meyve, kuruyemiş, meyve suyu, bisküvi, gofret ve çikolata aldığı görüldü.

2 ARABA DOLUSU ALIŞVERİŞ 1000 TL

2 araba dolusu ürünle kasaya yanaşan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaptığı alışverişin ne kadar tuttuğu merak ediliyordu. Görüntülerde alışverişin 1002,47 TL tuttuğu görülürken Erdoğan bu tutarı nakit olarak ödedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tanzim marketteki alışverişi 1000 lira tuttu

"FİYATLAR GAYET UYGUN"

Market alışverişi sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Tarım Kredi Kooperatiflerimizin gördüğünüz gibi buradaki market gerçekten çeşitli ürünler, kalite, fiyatlar noktasında gayet uygun. Gerçekten vatandaşlarımızın kesesine uygun fiyatların uygulandığı bir yer" şeklinde konuştu.

1000 YENİ MARKET GELİYOR

Fahiş fiyat artışına karşı vatandaşların ihtiyaçlarını daha uygun fiyata karşılayabilmeleri için yeni kooperatif marketlerin açılacağını söyleyen Erdoğan, "Süratle 500 metrekareden olmak üzere, Türkiye genelinde ilk etapta 1000 kadar bu tür marketlerin yapılması talimatını verdik. Böylece vatandaşlarımıza ucuz ve kaliteli ürünü ulaştırmanın ve piyasayı balanse etmenin inşallah gayreti içerisinde olacağız" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...