Tgrt Haber
12 Temmuz 2021 17:36

Son dakika... Kabine Toplantısı başladı

Son dakika: Kabine Toplantısı saat 17.00 sıralarında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın önderliğinde başladı. Toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşma yaparak Kurban Bayramı tatilinin süresini açıklaması bekleniyor.

Son dakika... Kabine Toplantısı başladı
cumhurbaşkanı erdoğan,kabine toplantısı

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, akşam saatlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Kabine toplantısında, Kurban Bayramı tatili süresi başta olmak üzere, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşı programı ve ülke gündemindeki diğer konuların da ele alınması bekleniyor.

AŞI ÇALIŞMALARI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın sunum yapması öngörülen toplantıda, ülke genelinde aşı programında gelinen nokta, Kovid-19 verileri ve yerli aşı çalışmaları değerlendirilecek.

BAYRAM TATİLİ KAÇ GÜN OLACAK?

Kurban Bayramı tatili süresi ve turizm sezonuna ilişkin değerlendirmelerin de yapılması beklenen toplantıda, ekonomideki gelişmeler ile güvenlik ve dış politikaya ilişkin konular da görüşülecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2 gün önce Diyarbakır'daki programında Kurban Bayramı tatilinin sorulması üzerine, "Şu anda onunla ilgili arkadaşlarımız çalışmalarını sürdürüyorlar. En uygun şekilde. Tatil süreci sanki böyle 10 gün, 9 gün gibi bu arada dolaşıyor, bunu millete seslenişte halkıma duyuracağım" ifadelerini kullanmıştı.

Toplantının saat 17:30’da başlaması kararlaştırılırken, 20:00’den sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kameraların karşısına geçmesi bekleniyor. Erdoğan'ın, toplantının ardından yapacağı millete sesleniş konuşmasında, bayram tatili süresini açıklaması bekleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...