Tgrt Haber
25 Eylül 2017 20:18

Cumhuriyet Gazetesi davasında savcı mütalaasını açıkladı

Cumhuriyet gazetesi davasında savcı mütalasını açıkladı. Savcı 6 sanığın tutukluluğunun devamını istedi.

Cumhuriyet Gazetesi davasında savcı mütalaasını açıkladı
dava,cumhuriyet gazetesi

Cumhuriyet gazetesi yazar, yönetici, muhabir ve çalışanlarının yargılandığı davanın 3'üncü duruşması bugün Çağlayan Adliyesi'nde görülüyor.

Duruşma savcısı Hacı Hasan Bölükbaşı, Ahmet Şık, Murat Sabuncu ve Kadri Gürsel'in de arasında olduğu 6 tutuklu sanığın tutukluluk hallerinin devamına karar verilmesini talep etti. Mahkeme savcının görüşüne karşı sanık ve avukat beyanlarıyla devam ediyor.

22.30'a KADAR ARA VERİLDİ

Mahkeme tahliye taleplerinin değerlendirilmesi için 22.30'a kadar ara verdi. Kararın açıklanmasından önce, 20.30 sularında Star ve Akşam gazetelerinin internet sitelerinde mahkemenin Cumhuriyet davasında tutuklu 6 sanığın da tutukluluğunun devamına karar verildiği yönünde bir haber yayınlandı ve kısa süre sonra silindi. Mahkeme başkanı, sanık avukatlarının sunduğu ekran görüntülerini gördükten sonra iki gazetenin bu yayınından sorumlu olanlar hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...