Tgrt Haber
07 Temmuz 2017 11:48

D-100 Karayolunda bisiklet ile tehlikeli yolculuk

Kendi ve diğer sürücülerin canını hiçe saydı O anlar amatör kameralara yansıdı

D-100 Karayolunda bisiklet ile tehlikeli yolculuk
d-100 karayolu, tehlikeli yolculuk

Sakarya’da D-100 Karayolunda bir kamyonun arkasından bisikletiyle hızla ilerlemeye çalışan bisiklet sürücüsünün tehlikeli yolculuğu amatör kameraya yansıdı.
Adapazarı-Hendek D-100 Karayolu üzerinde bir kamyonun arkasından bisikletiyle hızla ilerlemeye çalışan bir kişi görenleri şaşkına çevirdi. Trafiğin yoğun olduğu D-100 Karayolu Adapazarı istikametinden Akyazı istikametine seyir halinde olan kamyonun arkasında bisikletiyle ilerleyen ve ismi öğrenilemeyen bisiklet sürücüsü, adeta canını hiçe sayarak kazaya davetiye çıkardı. Kilometrelerce yol giden kamyonu bırakmayarak arkasına takılan şahsın tehlikeli yolculuğu ise aynı istikamete giden bir aracın sürücüsü tarafından cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.
Araç sürücüsü tarafından çekilen amatör görüntülerde; otomobilin hız kadranının 80 ila 90 kilometre arasında değiştiği ve bisikletli şahsın tehlikeye aldırış etmeden kamyonun arkasında pedal çevirdiği görülüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...