Tgrt Haber
20 Ekim 2017 14:36

D-8 Zirvesi katılımcıları cuma namazı kıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve D-8 Ekonomik İşbirliği Örgütü 9. Zirvesi'ne katılan bazı konuklar, cuma namazını Bezmialem Valide Sultan Camisi'nde kıldı.

D-8 Zirvesi katılımcıları cuma namazı kıldı
d8,zirve,cumhurbaşkanı erdoğan,cuma namazı

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve yabancı konuklar, Lütfi Kırdar Kültür ve Kongre Sarayı'nda düzenlenen, Anadolu Ajansı'nın (AA) ev sahibi fotoğraf sağlayıcısı olduğu D-8 Ekonomik İşbirliği Örgütü 9. Zirvesi'nin ardından Bezmialem Valide Sultan Camisine geldi.

Burada Erdoğan ve beraberindeki konukların yanı sıra TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, İstanbul Valisi Vasip Şahin ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal da cuma namazı kıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, cami çıkışı vatandaşların yoğun sevgi gösterisiyle karşılandı. Erdoğan da kendilerine el sallayarak karşılık verdi. 

Cuma öncesinde, cami ve çevresinde geniş güvenlik önlemleri alındı. Vatandaşlar kontrol noktalarında tek tek üst aramasında geçirilerek camiye alındı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Pakistan Başbakanı Şahid Hakan Abbasi ile diğer konuklar, namazın ardından öğle yemeği için Dolmabahçe Sarayı Muayede Salonu'na yürüdü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...