Tgrt Haber
21 Ağustos 2021 13:14

Daire 16’nın ‘köpek isyanı’ sosyal medyayı salladı

Beslediği sokak köpeğini istemeyen mahalle sakinlerine isyan eden Özay Kaya’nın görüntüleri sosyal medyada gündem oldu. ‘Daire 16’da oturduğunu belirten Kaya, belediyeyi arayarak köpeğin alınmasını isteyenlere "Tek biz yaşamıyoruz bu dünyada, hayvanlar da var. Biraz insan olun ya" diyerek sitem etti.

Daire 16’nın ‘köpek isyanı’ sosyal medyayı salladı
tekirdağ,özay kaya,ayça kaya,köpek,daire 16,daire 16 köpek,twitter,sosyal medya

Beslediği sokak köpeğinin mahalle sakinleri tarafından istenmemesi üzerine Özay Kaya isimli bir vatandaşın kızı Ayça Kaya tarafından çekilen isyan dolu sözlerinin yer aldığı videosu sosyal medyada gündem oldu.

"BİRAZ İNSAN OLUN YA"

Özay Kaya, kızı Ayça Kaya tarafından çekilen videoyu sosyal medya hesabı Twitter’dan Retweetledi. Kaya’nın kullanıcı profilindeki bilgilere göre görüntülerin çekildiği yer Tekirdağ. Görüntülerde mahalle sakinlerinin belediyeyi arayarak beslediği sokak köpeğinin alınması için ihbarda bulunduğunu öğrenen Özay Kaya, isyanını sokakta şu sözlerle dile getirdi: Sokağın köpeği, apartmanın köpeği değil bu. Herkesin köpeği bu. Bu köpeğin buradan alınsın diye belediyeyi kim arıyorsa uğraşacağım onunla. Tek biz yaşamıyoruz bu dünyada, hayvanlar da var. Biraz insan olun ya, insan olun ya. Şu kadarcık yeri çok görmeyeceksiniz bu hayvanlara. Herkese söylüyorum: daire 16’dayım, yeter be!

Daire 16’nın ‘köpek isyanı’ sosyal medyayı salladı

DAİRE 16 TWİTTER'DA GÜNDEM OLDU

Özay Kaya isyanını dile getirirken Daire 16’da oturduğunu ve adını söyleyerek köpekle sorunu olanın kendisiyle görüşmesini söyledi. Kızı Ayça Kaya’nın görüntüleri sosyal medya hesabı Twitter üzerinden paylaşması üzerine hayvan severler de ‘Daire 16’ başlığı altında paylaşımlar yaparak Kaya’ya destek verdi. Yayınlanan destek mesajlarının ardından ‘Daire 16’ başlığıyla video kısa sürede Twitter’da gündem oldu.

BABA İSYAN ETTİ, KIZI HIÇKIRA HIÇKIRA AĞLADI

Öte yandan babası Özay Kaya'nın sitem dolu sözlerini kayda alan Ayça Kaya videoyu çekerken daha fazla dayanamadı. Babası isyan ederken hıçkıra hıçkıra ağladı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...