Tgrt Haber
08 Aralık 2015 16:11

Damadını ve 9 aylık torununu vurdu

Erzurum’da kızıyla kavga ederek bıçak çeken damadına sinirlenen kayınpeder, damadını ve torununu kendisine ait ruhsatsız tabancayla vurdu.

Damadını ve 9 aylık torununu vurdu
Aziziye, damat, Erzurum, torun

Edinilen bilgiye göre, olay önceki gece Erzurum’un Aziziye ilçesi Dadaşkent semtinde meydana geldi. Eşi C.A. ve 9 aylık oğlu İ.A.’yı kayınpederinin evine bırakarak dışarıya giden R.A., eşi ve çocuğunu almak için tekrar kayınpederinin evine döndü. Alkol alan R.A., eve geldikten sonra eşi C.A.’ya “Ben seni bundan sonra istemiyorum. Daha önce de bir tane boşadım, seni de boşayacağım” diyerek 9 aylık oğlu İ.A.’yı kucağına alarak evden ayrılmak istedi. Çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle R.A., eşi C.A.’ya yumruk atarak eline aldığı bıçağı savurmaya başladı.
Bunun üzerine ev sahibi kayınpeder K.P., içeriden aldığı ruhsatsız tabancayla kucağında torunu bulunan R.A.’ya iki el ateş ederek, damadı R.A. ve torunu İ.A.’yı yaraladı. Ağır yaralanan R.A. ve 9 aylık İ.A. olay yerine sevk edilen 112 Acil sağlık ekiplerince kaldırıldıkları Yakutiye Araştırma Hastanesi’nde kaldırıldı. Ameliyata alınan damat R.A. ve 9 aylık çocuğu İ.A.’nın durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Öte yandan damadı ve torununu yaralayan kayınpeder K.P. gözaltına alınırken, olayda kullanılan ruhsatsız tabancaya el konuldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...