Tgrt Haber
12 Ağustos 2022 14:59 - Güncelleme : 12 Ağustos 2022 15:17

Daracık sokakta çocuklara dehşeti yaşattı, aileler isyan etti: Ölüm saçacak, yargılayın!

Tekirdağ'da bir maganda, küçük çocukların bulunduğu ara sokaktan hızla geçerek dehşet saçtı. Görüntülerin sosyal medyaya düşmesiyle tepkiler çığ gibi büyüdü. O anları güvenlik kamerasından izleyen ve Twitter'dan paylaşan bir baba, ''Şehir magandası, kızımın da oynadığı sokakta ölüm saçacak hızda ilerliyor. Çocuklar son anda ezilmekten kurtuluyor. Lütfen bu toplum zararlısını bulup hayatları tehlikeye atmaktan yargılayın'' diyerek çağrıda bulundu.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
Daracık sokakta çocuklara dehşeti yaşattı, aileler isyan etti: Ölüm saçacak, yargılayın!
Tekirdağ,Araba,Otomobil,Maganda

Tekirdağ'ın Yeniçiftlik ilçesinde meydana gelen olayda hızla araç süren kişi çocukların oyun oynadığı ara sokakta neredeyse faciaya yol açıyordu. Anadolu Ajansı spor muhabiri olan Murat Kaya, kızının da bulunduğu sokakta çocukların oyun oynadığını söyleyerek dehşet anlarını Twitter hesabından paylaştı.

"BU TÜR İNSANLARA ÇOK ÇOK DİKKAT EDİLMELİ"

Kaya, '' Şehir magandası, kızımın da oynadığı sokakta ölüm saçacak hızda ilerliyor. çocuklar son anda ezilmekten kurtuluyor. Lütfen bu toplum zararlısını bulup hayatları tehlikeye atmaktan yargılayın. Daracık sokak ve inanılmaz bir hız. Bile bile çocukların üzerine sürüyor. Topu kaçan kızcağız son anda ezilmekten kurtuluyor. Bazen kötü olayları önlemek, o olay olmadan da gerçekleşebilir. bu tür insanlara (!) çok çok dikkat edilmeli'' dedi.

''SÜRÜCÜ HASTA TAŞIMIYOR''

Kaya 'Sürücü hasta taşıyor olabilir' yorumları üzerine ise, ''Sürücü hasta falan taşımıyor. Ben görevde yurt dışındayım. Eşimin anlattığına göre, sürücü sahile kadar gelip dönmeye çalışırken duvara sürtüyor. Daha sonra da sözde sinirlenip arabayı o daracık sokakta son hızla ve çocukları umursamadan sürüp yola gidiyor'' ifadelerini kullandı.

MAGANDA SERBEST BIRAKILDI

Öte yandan ihbarı üzerine harekete geçen ekipler, 24 saat geçmeden şahsın aracını durdurarak E.Y. isimli şahsı yakaladı. Jandarma ekipleri, şahsa tehlikeli araç kullanmaktan para cezası kesti. Ayrıca Marmaraereğilisi Cumhuriyet Başsavcılığınca, şahıs hakkında kasten yaralamaya teşebbüs suçundan adli işlem başlatıldı. Maganda ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...