Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
14 Ocak 2015 21:03

Davutoğlu Aliyev ile görüştü

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile çalışma yemeğinde bir araya geldi

Davutoğlu Aliyev ile görüştü
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, ankara, yalçın akdoğan, taner yıldız, hakan fidan, feridun sinirlioğlu,

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile çalışma yemeğinde bir araya geldi. Davutoğlu, konuğu Aliyev'i Başbakanlık Resmi Konutu'nun kapısında karşıladı. Davutoğlu ve Aliyev, yaklaşık 30 dakika süren baş başa bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmenin ardından çalışma yemeğine geçildi. Basına kapalı gerçekleştirilen ve yaklaşık 1,5 saat süren yemeğe, Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfü Elvan, MİT Müsteşarı Hakan Fidan, Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı Feridun Sinirlioğlu, Başbakan Başmüşaviri Ali Sarıkaya ve ilgili bürokratlar katıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...