Tgrt Haber
28 Eylül 2014 14:40

Davutoğlu, 'İslam medeniyeti IŞİD ile anılamaz'

Başbakan Ahmet Davutoğlu, 'İslam ve İslam toplumlarının oluşturduğu medeniyet, IŞİD ile anılamaz, IŞİD de İslam'la anılamaz' dedi.

Davutoğlu, 'İslam medeniyeti IŞİD ile anılamaz'
ahmet davutoğlu,başbakan,19 mayıs üniversitesi,

Başbakan Ahmet Davutoğlu, 19 Mayıs Üniversitesi'nin yeni akademik yılı açılış törenine katıldı. Açılış töreninde konuşan Davutoğlu, "Bakanlık geçicidir hocalık bakidir. Son nefeste de bitmez" dedi.
Davutoğlu, "Üniversitelerimizde düşünce özgürlüğünün en önemli sahipçisi olmaya kararlıyım, bir üniversite öğretim üyesi olarak. Hiç kimse üniversitelerde düşünce özgürlüğünün, farklı kanaatlerin ve düşüncelerin ifade edilme özgürlüğüne sınır getiremez" diye konuştu.Başbakan Davutoğlu, "İslam denildiğinde bugün IŞİD'i görenlerin bence ortak özelliği cahillikleridir. IŞİD'in de bugün geldiği barbarlık, kendi cehaletinin ürünüdür. İslam ve İslam toplumlarının oluşturduğu medeniyet, IŞİD ile anılamaz, IŞİD de İslam'la anılamaz" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...