Tgrt Haber
20 Şubat 2015 10:33

Davutoğlu programlarını iptal etti, Yazıcıoğlu'nun cenazesine gidiyor

BBP kurucu Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun annesi Fidan Yazıcıoğlu, 92 yaşında hayatını kaybetti. Başbakan Davutoğlu'nun, cenaze törenine katılmak üzere Sivas'a gidecek.

Davutoğlu programlarını iptal etti, Yazıcıoğlu'nun cenazesine gidiyor
fidan yazıcıoğlu, fidan yazıcıoğlu cenaze, bbp, muhsin yazıcıoğlu,

Sivas'taki evinde 25 Ocak'ta geçirdiği kalp krizi sonucu Numune Hastanesine kaldırılan ve 26 gündür tedavi gören Fidan Yazıcıoğlu'dan kötü haber geldi. Numune Hastanesi Yöneticisi Prof. Dr. Hayati Öztürk, yoğun bakım ünitesinde tedavi gören anne Yazıcıoğlu'nun saat 03.30'da hayata gözlerini yumduğunu söyledi. Fidan Yazıcıoğlu'nun cenazesi bugün, cuma namazının ardından Sivas'ta toprağa verilecek.

BAŞBAKAN DAVUTOĞLU SİVAS'A GİDİYOR
Bu arada Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Yazıcıoğlu'nun cenaze namazına katılmak üzere Sivas'a gideceği öğrenildi. Başbakanlık Basın Merkezi'nden yapılan açıklamada, "Sayın Başbakanımız, merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun kıymetli validesi Sayın Fidan Yazıcıoğlu hanımefendinin cenaze namazına katılmak üzere Sivas'a gidecektir" ifadesi kullanıldı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN VE EŞİNDEN TAZİYE TELEFONU
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, BBP'nin kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun annesi Fidan Yazıcıoğlu'nun vefatı nedeniyle Yazıcıoğlu ailesini ayrı ayrı arayarak taziyelerini bildirdi. Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Elazığ'a hareketlerinden önce, Fidan Yazıcıoğlu'nun vefat haberinin akabinde aileyi telefonla aradı. Erdoğan, Fidan Yazıcıoğlu'nun oğlu Yusuf Yazıcıoğlu ile görüşürken, Emine Erdoğan ise merhumenin gelini Gülefer Yazıcıoğlu ile konuştu. Fidan Yazıcıoğlu'nun vefatından derin üzüntü duyduklarını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşinin, merhumeye Allah'tan rahmet, aile bireylerine ve yakınlarına ise sabır ve metanet diledikleri öğrenildi.

BBP GENEL BAŞKANI DESTİCİ: MEKANI CENNET OLSUN
BBP Genel Başkanı Mustafa Destici de, Twitter hesabından "Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nun annesi 'Fidan Annemiz' Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur. Mekanı cennet olsun. Camiamızın başı sağ olsun" mesajı paylaştı.
Davutoğlu programlarını iptal etti, Yazıcıoğlu'nun cenazesine gidiyor
BBP'nin kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, annesi Fidan Yazıcıoğlu ile Hac ibadetini yapmak için 2006 yılında Mekke’ye gitmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...