Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
03 May 2021 13:45

DeFacto'dan Anneler Günü'ne özel koleksiyon

DeFacto, Anneler Günü’ne özel yeni koleksiyon hazırladı. Pastel tonların hâkim olduğu koleksiyonda bluzdan pantolana, tişörtten gömleğe birçok alternatifin yer aldığı belirtildi.

DeFacto'dan Anneler Günü'ne özel koleksiyon
DeFacto

Anneler Günü hediye telaşı içerisinde olanlar için DeFacto, yeni bir koleksiyon hazırladı. Baharın tazeliği ile hazırlanan yeni koleksiyonda pastel tonları ağırlıkta. Çiçek desenlerinin hâkim olduğu koleksiyonda denimler de yer alıyor. Hem klasik hem spor tasarımlardan oluşan koleksiyonda her anne için bir hediye bulmak mümkün. Stil sahibi şık çizgileriyle Anneler Günü koleksiyonunda bluzdan tişörte, tunikten pantolona birçok seçenek yer alıyor.

Koleksiyonda annelerin zarafeti için şıklığın tamamlayıcısı aksesuar ve ayakkabıların da yer aldığı belirtildi. Anneler için en özel hediyelerin defacto.com adresinde satışa sunulduğu açıklandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...