Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
18 May 2022 10:29 - Güncelleme : 18 May 2022 10:51

Değnekçi sert kayaya çarptı: Polislerden para istedi, kendini karakolda buldu

İstanbul'da bir alışveriş merkezi önünde araçlarına park yeri arayan vatandaşlara dadanan değnekçiler, sert kayaya çarptı. Sivil trafik polislerinden de para isteyen değnekçi, suç üstü yakalanarak polis merkezine götürüldü.

İstanbul,Tuzla,Otopark

İstanbul'da neredeyse her köşe başını mesken tutan değnekçiler, bu sefer sert kayaya çarptı. Tuzla'da bir alışveriş merkezi önünde araçlarına park yeri arayan vatandaşlara dadanan değnekçiler, sivil polislerden para istedi.

KİMLİKLERİ GÖRÜNCE NEYE UĞRADIĞINI ŞAŞIRDI

Polislerin kimliklerini gösterdiği değnekçi neye uğradığını şaşırdı. Olay yerinde hemen suçüstü yakalanan adam, ekiplerce polis merkezine götürüldü.

CEZAİ İŞLEM UYGULANDI

Suçüstü yakalanan Ömer Ç., Hasan K., Abbas T. isimli değnekçiler 2918 Sayılı K.T.K'nın 79. (karayolu üzerinde park yerindeki araçlardan park yerini tespite yetkili idarece veya bu idare tarafından işletme izni verilmediği halde park ücreti almak veya almaya teşebbüs etmek) maddesi gereğince haklarında adli işlemleri yapılmak üzere Tuzla Polis Merkezi Amirliğine teslim edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...