Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
25 Şubat 2014 23:27

Dehşet saçan damat yakalandı

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde, kayınpederini, kayınvalidesini ve eşini pompalı tüfekle öldürdükten sonra benzinle yakan şahıs jandarma tarafından yakalandı.

Dehşet saçan damat yakalandı
zonguldak

Güdüllü köyündeki annesinin yanına yerleşen eşi Gülay G. (40), kayınvalidesi Fatma Kayabaşlık (59) ve onun imam nikahlı eşi Salih Bostancı'yı (64) öldürmesinin ardından kayıplara karışan Hüseyin G.'nin (43) yakalanması için çalışmalarını sürdüren jandarma ekipleri Kadıoğlu Köyü'nde şüpheli bir kişiye rastladı. Zanlının Hüseyin G. olduğu tespit edildi. Zanlı, Çayır ve Güdüllü köyleri ormanlık alanlarında jandarma ile İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekiplerinin özel eğitimli köpeklerin yardımıyla yaptıkları aramaları fark etmesi üzerine saklandığı yeri değiştirmek isterken yakalandı. Katil zanlısı Hüseyin G. Çaycuma İlçe Jandarma Komutanlığı'na getirildi. Sağlık kontrolünün ardından zanlı Hüseyin G. adliyeye sevk edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...