Tgrt Haber
27 Ocak 2016 10:34

Deniz Seki'nin koğuş arkadaşı 'hanımağa'yı 500 kişi karşıladı

Ünlü sanatçı Deniz Seki'nin koğuş arkadaşı olan aşiret 'hanımağası' Selma Sincar'ın Kandıra Açık Ceza İnfaz Kurumu'na nakli çıktı. Bir gün izin kullanan hanımağa, cezaevi kapısında 500 kişi tarafından karşılandı.

Deniz Seki'nin koğuş arkadaşı 'hanımağa'yı 500 kişi karşıladı
deniz seki, selma sincar

İstanbul Büyükada'da oğlu Sadettin Sincar'ı öldüren Gaffur Karaca'nın iş ortağı Sait Yılmaz ve şoförü Mustafa Yanbul'un öldürülmesi ile ilgili, cinayete azmettirmekten 15 yıl ceza alan Selma Sincar'ın (70) Kocaeli'deki Kandıra Açık Ceza İnfaz Kurumu'na nakli çıktı. Ünlü sanatçı Deniz Seki ile aynı koğuşta kalan Sincar, nakil sırasında bir günlük izninin kullandı. Akrabaları ve sevenlerinden oluşan yaklaşık 500 kişi tarafından Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu kapısında karşılanan Sincar, Eyüp Sultan'a ziyarete gitti. Selma Sincar bugün, Kandıra'da Cezaevi'ne teslim olacak.
Kesinleşmiş cezası olduğu için aranan Sincar, Eylül 2014'te yakalanarak cezasının infazı için cezaevine konmuştu. Sincar 15 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...