Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
03 Temmuz 2020 22:46

Denizli’de 5 mahallede su kesintisi olacak

Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ’nin iletim hatları üzerinde yapacağı çalışmalar nedeniyle 04 Temmuz 2020 tarihinde 08.00 ile 22.00 saatleri arasında Zeytinköy, Kervansaray, Gökpınar, Bağbaşı ve Zümrüt mahallelerinde su kesintisi yapılacağını duyurdu.

Denizli’de 5 mahallede su kesintisi olacak
denizli su kesintisi,,su kesintisi,

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü’nün içme suyu iletim hatları üzerinde yapacağı çalışmalar nedeniyle muhtelif mahallelerde içme suyu kesintisi yapacağını duyurdu. Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, “04 Temmuz 2020 tarihinde 08.00 ile 22.00 saatleri arasında Zeytinköy, Kervansaray, Gökpınar, Bağbaşı ve Zümrüt mahallelerinde planlı su kesintisi yapılacaktır. Mahalle sakinlerinin kesintiden mağdur olmamaları için önlem almaları gerekmekte olup, çalışmaların erken tamamlanması durumunda su belirtilen saatten önce verilebilecektir” ifadeleri yer aldı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...