Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
31 Temmuz 2022 09:34 - Güncelleme : 31 Temmuz 2022 09:42

Denizli’de koca dehşeti! Önce bıçakladı sonra canlı yayın yaptı

Denizli’de boşanmaktan vazgeçiremediği eşini bıçakla ağır yaralayan cani koca daha sonra eşinin sosyal medya hesabından canlı yayın yaptı. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan koca ifadesinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
denizli,bıçaklama,kadın cinayeti

Kadına yönelik saldırılara bir yenisi Denizli’de eklendi. Denizli’nin Acıpayam ilçesinde eşiyle boşanma aşamasında olan Onur A. dehşeti yaşattı. Bir süredir ayrı yaşayan eşi Rabia D.A.’yı konuşmak için parka çağıran cani koca tartıştıktan sonra yanında getirdiği eşini defalarca bıçakladı.

KANLAR İÇİNDE YERDE KALDI

Kanlar içinde yerde kalan kadını gören vatandaşlar durumu ekiplere bildirdi. Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Pamukkale Üniversitesi Hastanesinde tedavi altına alınan Rabia D. A.'nın hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

CANİ KOCA CANLI YAYIN YAPTI

Bıçakladığı eşinin telefonunu yanına alan cani koca bölgeden uzaklaşarak sosyal medyadancanlı yayın yaptı. Onur A., “Tüm çabamıza rağmen sonunda namusumuzu temizledik. Neymiş, her insana kahpelik yapılmazmış kardeş” şeklinde konuştu.

BOŞANMAKTAN VAZGEÇİREMEYİNCE BIÇAKLADI

Polis ekiplerinin düzenlediği operasyonla gözaltına alınan Onur A. eşini boşanmaktan vazgeçiremeyince öfkeye kapıldığı belirtilen ve daha önceden de aynı gerekçe ile intihara teşebbüs ettiğini söyledi. Cani koca sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...