Tgrt Haber
20 Temmuz 2022 08:09 - Güncelleme : 20 Temmuz 2022 08:15

Denizli’de kaybolan çocuklardan birinin cesedi bulundu

Denizli’de 2 gün önce kaybolan çocuklardan biri olan 11 yaşındaki Hakkı B’nin cansız bedenine ulaşıldı. Sulama kanalında bulunan cansız beden sonrası ekipler kayıp olan diğer çocuk Rafet E’yi bulmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Anadolu Ajansı
Denizli’de kaybolan çocuklardan birinin cesedi bulundu
denizli,kayıp,çocuk

Denizli’nin Çivril ilçesinde 9 yaşındaki Rafet ve 11 yaşındaki Hakkı’dan haber alamayan aileleri durumu ekiplere bildirdi. Kayıp ihbarı sonrası çalışmalara başlayan AFAD, jandarma ve itfaiye ekipleri çocukları en son gören kişinin, "Çocukları kanala girmeye çalışırken fark edip uzaklaştırdım" beyanı üzerine çalışmalarını sulama kanalında yoğunlaştırdı.

11 YAŞINDAKİ HAKKI’NIN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI

2 gündür kanal üzerindeki çalışmalar sürerken bugün çocuklardan birinden kötü haber geldi. Ekipler tarafından yapılan arama kurtarma çalışmalarda, 11 yaşındaki Hakkı B'nin cansız bedenine sulama kanalında ulaşıldı.

KAYIP DİĞER ÇOCUK ARANIYOR

Ekipler, kayıp olan Rafet E'yi bulmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Denizli’de kaybolan çocuklardan birinin cesedi bulundu

Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...