Tgrt Haber
20 Temmuz 2022 20:19 - Güncelleme : 20 Temmuz 2022 20:36

Denizli'deki aramalarda acı bir haber daha geldi: 9 yaşındaki Rafet Ergen ölü olarak bulundu

Denizli’nin Çivril ilçesinde geçtiğimiz gün kaybolan iki çocuktan, 9 yaşındaki Rafet Ergen'in cansız bedeni 53 saat sonra sulama kanalında bulundu. Öte yandan gün içerisinde yapılan aramalarda 11 yaşındaki Hakkı Bardan da sulama kanalında ölü olarak bulunmuştu.

Editör: Deniz Çağıl / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Denizli'deki aramalarda acı bir haber daha geldi: 9 yaşındaki Rafet Ergen ölü olarak bulundu
Denizli,Çivril,sulama kanalı

Denizli'nin Çivril ilçesinde iki gün önce kaybolan 11 yaşındaki Hakkı Bardan'ın ardından Rafet Ergen'den de kötü haber geldi.

Önceki gün öğle saatlerinde 9 yaşındaki Rafet Ergen ile 11 yaşındaki Hakkı Bardan'dan haber alamayan aileleri, kayıp ihbarında bulundu. Durumla ilgili çalışma başlatan AFAD, jandarma ve itfaiye ekipleri, çocukları en son gören kişinin, çocukları kanala girmeye çalışırken fark edip uzaklaştırdığı beyanı üzerine çalışmaları burada yoğunlaştırdı.

11 YAŞINDAKİ HAKKI BULUNMUŞTU

Kanal ve çevresinde arama çalışmalarını genişleten ekipler, gün içerisinde 11 yaşındaki Hakkı B'nin cansız bedenine sulama kanalında ulaştı. 

53 SAAT SONRA BULUNDU

Ekipler kayıp olan Rafet Ergen'i bulmak için çalışmalarını aralıksız sürdürürken kötü haber akşam saatlerinde geldi. Ölü bulunan 11 yaşındaki Hakkı Bardan’ın ardından 9 yaşındaki Rafet Ergen'in cansız bedeni 53 saat sonra sulama kanalında bulundu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...