Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
28 Kasım 2018 16:32

Denizli'de yanan lojmanda Kur'an-ı Kerim zarar görmedi

Denizli’nin Çivril ilçesindeki bir caminin lojmanında çıkan yangında ev kullanılamaz hale gelirken, Kur’an-ı Kerim ise yanmadı.

Denizli'de yanan lojmanda Kur'an-ı Kerim zarar görmedi
denizli,kuran,kuranı kerim

Edinilen bilgiye göre, Çivril ilçesi Belence Mahallesi’nde geçtiğimiz günlerde cami imamı ve annesinin evde bulunduğu sırada evin çatısında yangın çıktı. Evin ahşap çatısında başlayan ve bir anda büyüyen yangına mahalle sakinleri ve cami imamı Yusuf Ayhan müdahale ederek söndürmeye çalıştı.

EŞYALAR TAMAMIN YANARAK KULLANILMAZ HALE GELDİ
Köyde bulunan orman yangın tankerleri ve vatandaşların çabalarıyla söndürülen yangın sonrası lojman ve içindeki eşyalar tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi. Mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri soğutma çalışmalarının ardından evde yaptığı incelemede, yangının çatıdaki elektrik kablolarının aşırı ısınmasından çıkmış olabileceğini belirtti. 
KUR'AN-I KERİM ZARAR GÖRMEDİ
Öte yandan evin tamamen yanmasına rağmen bir tek Kuran-ı Kerim’in yanmadığını ifade edildi. Yangın sonrası bulunduğu yerden alınan Kuran-ı Kerim ev sahibine teslim edildi. 
Denizli'de yanan lojmanda Kur'an-ı Kerim zarar görmedi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...