Tgrt Haber
25 Ocak 2020 18:22

Deprem korkusunu kahvehanede yaşadılar

Elazığ depreminin şiddetli bir şekilde hissedildiği Gaziantep'te bazı vatandaşlar depreme kahvehanede yakalandı. Vatandaşlar 35 saniyede kahvehaneyi terk etti

Deprem korkusunu kahvehanede yaşadılar
Elazığ,,Gaziantep,,deprem,

Gaziantep'tin Beybahçe Mahallesi'ndeki bir kahvehanede bulunan 100 kişilik grup, 6.8 büyüklüğündeki Elazığ depremini kahvehanede yaşadı.

35 saniyede dışarı çıktılar

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde başlayan sarsıntı ile birlikte hızla sandalyelerinden kalkan vatandaşlar hemen dış kapılara yönelmesi yer aldı.

Deprem esnasında hızla ayağa kalkan vatandaşlar 35 saniye içerisinde tamamen kahvehaneyi boşalttı.

"Hemen kahvehaneyi boşalttık"

Yaşanan korku anların anlatan kahvehane Esat Yetmez, "Kahvede otururken, bir anda sarsıntı başladı. Hemen kahvehaneyi boşalttık, kendimizi dışarı attık. Çok şükür bizde bir şey olmadı ama Elazığ ve Malatya'da facianın boyutu büyük oldu. Buradaki insanlara geçmiş olsun diyoruz, hayatını kaybedenlere rahmet yaralananlara ise geçmiş olsun diliyoruz" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...