Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
09 Mart 2021 14:00

Deprem tatbikatı yaparken depreme yakalandılar

Bingöl'de bir okulda yapılan deprem tatbikatına katılan öğrenciler, bu sırada meydana gelen 4 büyüklüğündeki gerçek depremin etkilerini hissetti.

Deprem tatbikatı yaparken depreme yakalandılar
deprem,bingöl,tatbikat

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Bingöl İl Müdürlüğü ekipleri, Karşıyaka Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde deprem tatbikatı gerçekleştirdi.

Öğrenciler, tatbikat kapsamında okuldan tahliye edildikleri sırada saat 11.20'de meydana gelen 4 büyüklüğündeki depreme yakalandı.

Deprem tatbikatı yaparken depreme yakalandılar

Öğrencilerin tatbikat sırasında meydana gelen depremi yaşadıkları anlar, okulun güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Karşıyaka Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Nusrettin Uçar,  tatbikat gereği okulun tahliye edildiği sıralarda gerçek depremi yaşadıklarını söyledi. 

Öğrencilerden İlknur Savuş da depremde çok korktuklarını ifade ederek, "Tatbikat yaparken depreme yakalandık, o anda ne yapacağımızı bilemedik. İyi ki AFAD ekipleri geldi ve bize ne yapacağımızı gösterdi." diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...