Tgrt Haber
22 Haziran 2021 10:45

Devlet Bahçeli: HDP bir daha açılmamak üzere kapatılmalıdır

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP Grup Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu'nun HDP'ye açılan kapatma davasıyla ilgili sözlerini sert şekilde eleştiren Bahçeli, "HDP bir daha açılmamak üzere kapatılmalıdır" dedi.

Devlet Bahçeli: HDP bir daha açılmamak üzere kapatılmalıdır
Devlet Bahçeli,MHP

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP Gup Toplantısı'nda gümdeme dair açıklamalarda bulundu.

Devlet Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkanlar:

"CHP'Lİ BELEDİYELER ÖZERK BİR YÖNETİM DEĞİLDİR"

-Kılıçdaroğlu geçmiş beyanlarıyla ters düşmüştür. Siyasi hıncına yenilen bu zatın ne sözü sözdür, ne de siyaset anlayışı millet ve ülke yararınadır. CHP'li belediyeler özerk bir yönetim değildir. Bu belediyeler gökten zembille inmemiştir. Nüfusun yüzde 54'ünün CHP'li belediyeler tarafından yönetildiğini vurgulamak, devlet içinde başka bir devlet varmış gibi değerlendirme yapmanın diğer bir şeklidir.

-Kılıçdaroğlu 11 Mart 2020'den 14 Haziran 2021'e kadar 1 milyon 465 bin haneye nakdi yardım yaptıklarını 1 milyon 200 bin hanenin borcu olmasına rağmen suyunu kesmediklerini duyurmuştur. Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin. Kılıçdaroğlu bildiğimiz kadarıyla hazine bulmadı, darphane kurmadı. Ortaya çıkan faturayı da cebinden ödemedi. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ne verildiyse helali hoş olsun.

"BİZİM BÜYÜK BİR MİLLETİMİZ VAR"

-Biz de zillete düşenleri, Kılıçdaroğlu'nu ve sabıkalı dostlarını çok iyi biliriz. Varsın onlar dostlarıyla kucaklaşsın dursun, biz milletle kucaklaşacağız. Lekeli dostlarına güvenenlere, zalimleri dost kabul edilenlere, köprüyü geçerken dost tutanlara itibarımız yoktur, eyvallahımız hiç yoktur. Bizim büyük bir milletimiz vardır, nereye ulaşacaksak milletimizle gönül gönüle ulaşacağız.

-Adalet bir sonuç değil, kutlu bir yolculuktur. Kuvvetsiz adalet, adaletsiz kuvvet iki büyük felakettir. Geçmişimizin adaletli hükmü tertemiz misalleriyle doludur. Türk milleti adaletiyle sivrilmiş, böylece adından gururla bahsettirmiştir. Biz dikene su verenlerden olmayacağız. Devlet, duyguyla değil akılla yönetilir. Tehdit ne denli çetin, ne kadar derin olsa da devlet yönetimi adaletten kesinlikle taviz vermez, vermemelidir. Terörle ve bölücülükle mücadele de aynen böyle olmalıdır. Bu mücadelede başarının önündeki engellerden en önemlisi terörizmle bölücülük arasındaki ilişkiyi anlamakta güçlük yaşayan çevrelerin var olmasıdır.

TERÖRLE MÜCADELE

PKK, YPG ve PYD terörünün arkasında Türkiye üzerinde hesabı olanların hüviyetlerini görmek mümkündür. Türkiye, PKK'nın ve bölücülüğün arkasındaki küresel aktörleri her platformda muhataplarının yüzüne vurmuştur. HDP bu oyunda asal bir figüran, asıl bir faildir. Türkiye üzerinde oyun kuranların, tıpkı 1 asır önce olduğu için yine bölücülük üzerinden yürüdükleri net olarak görülmüştür. HDP silahsız bölücülüğün maşası olarak görevlendirilmiştir. Otu çekip köküne bakıldığında HDP'nin PKK'dan, PKK'nın HDP'den hiçbir farkı olmadığı gerçeği gün gibi ortaya çıkacaktır.

HDP'YE KAPATMA DAVASI

Eğer hukuk varsa, eğer adalet hakimse terörizmin siyaset ayağı hiçbir ad altında açılmamak üzere kapatılmalıdır. Kılıçdaroğlu, elini vicdanına koyup söylesin; Kimin yanındadır? Bu meselenin arası, ortası, kıyısı, köşesi yoktur. Artık seçenek kalmamıştır. HDP kapatılmalıdır. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...