Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
05 Haziran 2014 18:16

Devlet Bahçeli TOBB'u ziyaret etti

MHP Genel Başkanı Bahçeli, "Cumhurbaşkanlığı seçiminin inşallah günü geldiğinde, sağlık, huzur içerisinde ve Türkiye'de barışı, istikrarı kollayacak bir anlayışla gerçekleşeceğine inanıyorum" dedi.

Devlet Bahçeli TOBB'u ziyaret etti
devlet bahçeli, tobb, ziyaret,

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Cumhurbaşkanlığı seçiminin inşallah günü geldiğinde, sağlık, huzur içerisinde ve Türkiye'de barışı, istikrarı kollayacak bir anlayışla gerçekleşeceğine inanıyorum" dedi. Bahçeli, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile yaptığı görüşmenin ardından yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanlığı seçimi nedeniyle başlattıkları siyasi kurumlar ve sivil toplum kuruluşları ziyaret zincirinin son aşamasında, Türkiye'nin en güçlü sosyal ve ekonomik kuruluşu olarak addettikleri TOBB'u ziyaret ettiklerini belirtti. Hisarcıklıoğlu ve yönetim kurulu üyeleriyle süreç üzerinde düşüncelerini aktarma fırsatı bulmaktan büyük bir mutluluk duyduklarını dile getiren Bahçeli, "Görüşmeler verimli geçmiştir, çok yararlı olmuştur. Düşüncelerimizin gelişmesi konusunda yüksek katkılar elde edilmiştir" diye konuştu. TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ve arkadaşlarına teşekkürlerini ileten Bahçeli, "Temennilerine yürekten katılıyoruz. Cumhurbaşkanlığı seçiminin inşallah günü geldiğinde, sağlık, huzur içerisinde ve Türkiye'de barışı, istikrarı kollayacak bir anlayışla gerçekleşeceğine inanıyorum" ifadesini kullandı. Hisarcıklıoğlu ise istişare amacıyla kendilerine gerçekleştirilen ziyaretten dolayı teşekkürlerini ileterek, MHP Genel Başkanı Bahçeli'ye, kendi görüşlerini aktarma fırsatı bulduklarını dile getirdi. "İsimler üzerinden değil, ilkeler üzerinden hareket edilmesinin uygun olacağını düşünüyoruz biz de" görüşünü dile getiren Hisarcıklıoğlu, TOBB olarak cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin sürecin itidalli bir şekilde tamamlanacağına inandıklarını söyledi. Hisarcıklıoğlu, "Böylece seçim sonucunda ülkemizde huzurun sağlanmasını istiyoruz. Huzur bulalım ki iş dünyası olarak bizler de işimize odaklanalım. Daha fazla üretip daha fazla ihracat, daha fazla istihdam yapalım. Zaten bizim görevimiz de bu" değerlendirmesinde bulundu. Cumhurbaşkanlığı adaylığı konusundaki bir soru üzerine Hisarcıklıoğlu, "Eğer ülkeye hizmet edilecekse TOBB, her makamda olduğu gibi burası da ülkeye hizmet edebilmek için büyük bir makam. Allah'a çok şükür, Allah bir fırsat vermiş, TOBB Başkanlığı yapıyoruz. Ülkemize burada da üretim, refah artışı, istihdam noktasında katkı yapmaya çalışıyoruz. Her taş kendi yerinde ağır" şeklinde yanıt verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...