Tgrt Haber
26 Ağustos 2021 11:43

Bahçeli'den Malazgirt mesajı: Vatan bir kez bulunmuş, kaybedilmeyecek

Son dakika haberi: MHP Lideri Devlet Bahçeli, Malazgirt Zaferi’nin 950’inci yıl dönümü ve Büyük Taarruz’un 99. yıl dönümü dolayısıyla yazılı bir açıklama yaptı.

Bahçeli'den Malazgirt mesajı: Vatan bir kez bulunmuş, kaybedilmeyecek
devlet bahçeli,malazgirt zaferi

Son dakika haberi MHP Lideri Devlet Bahçeli, yaptığı yazılı açıklamada Malazgirt Meydan Muharebesi ve Büyük Taarruz'un önemine dikkat çekti. "Vatan bir kez bulunmuş, asla kaybedilmeyecektir" vurgusu yaptı.

Bahçeli açıklamasında, "950 yıl önce vatan yapılan kutlu topraklarımız, 99 yıl önce fetih anlayışıyla mündemiç taarruz hamlesiyle Bizans tortularından ayıklanmış, milli devletin temelleri kazılmıştır" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Bahçeli, "Ne terör saldırıları, ne düzensiz göç akınları, ne de küresel ve bölgesel menfur senaryolar Türk milletinin istikbalini karartamayacak, var oluş azmini kıramayacaktır" dedi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...