Tgrt Haber
30 Kasım 2021 12:33

Devlet Bahçeli'den Mansur Yavaş'a dikkat çeken mesaj: Artık arkasında ülkücü nefes vardır

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM'deki grup toplantısı sonrası gazetecilerin sorularını cevapladı. Bahçeli, Ankara'da Alparslan Türkeş anmasında çıkan kavgadan Mansur Yavaş'ı sorumlu tutarak, "Bundan sonra Mansur Bey dikkat etsin. Artık kendisinin ardından bir ülkücü nefes vardır, her gün de takip edecektir" dedi.

Devlet Bahçeli'den Mansur Yavaş'a dikkat çeken mesaj: Artık arkasında ülkücü nefes vardır
Devlet Bahçeli,Mansur Yavaş

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM'deki grup toplantısı sonrası gazetecilerin sorularını cevapladı. Bahçeli'ye, Alparaslan Türkeş Vakfı'nın düzenlediği Alparaslan Türkeş'i anma programında çıkan kavga soruldu.

"ARDINDA BİR ÜLKÜCÜ NEFES VARDIR"

Olayın Mansur Yavaş'ın elinin altında geçtiğini ileri süren Bahçeli, Mansur Yavaş'a dikkat çeken bir mesaj gönderdi. Bahçeli, "Ciddi olaylar yaşandı geçen günlerde. MHP olarak bunun üzerinde duruyoruz. Elde ettiğim ön bilgilerde, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Bey'in elinin altında geliştiği hakim. Bundan sonra Mansur Bey dikkat etsin. Artık kendisinin ardından bir ülkücü nefes vardır, her gün de takip edecektir." ifadelerini kullandı.

ANMA PROGRAMINDA ÇIKAN KAVGA

Alparslan Türkeş Vakfı Genel Sekreterliği'nce, MHP kurucu Genel Başkanı merhum Alparslan Türkeş'in doğum günü için Yenimahalle ilçesindeki Nazım Hikmet Kültür Merkezi'nde anma etkinliği düzenlenmişti. Pogramın düzenlendiği salona katılımcı gibi giren 50 kişilik bir grup ile salondakiler arasında şiddetli bir kavga çıkmış, o anlar ise kameralara yansımıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...