Tgrt Haber
08 Şubat 2014 19:14

Devremülk gezisinde kaza, 1 ölü

Balıkesir-Çanakkale karayolunda bir termal şirketin devremülklerini gezmeye giden yolcuların bulunduğu otobüs ile bir otomobil çarpıştı.

Devremülk gezisinde kaza, 1 ölü
10 KY 493 plakalı otomobille, Balıkesir-Çanakkale karayolu, kaza, trafik kazası, devremülk, gezi, yolcu, sağlık ekipleri, sürücü aksoy, mehmet sinan aksoy

Edinilen bilgiye göre, İzmir istikametinden Çanakkale istikametine seyreden S.C. idaresindeki 60 AP 501 plakalı yolcu otobüsü, E-87 karayolu üzerinde Edremit'e bağlı Akçay beldesi Yeni Mahalle Kavşağı'nda Mehmet Sinan Aksoy (82) idaresindeki 10 KY 493 plakalı otomobille çarpıştı. Trafik ışıklarının çalışmadığı ve bölünmüş yoldaki yapım çalışmaları nedeniyle trafiğin tek şeritten verildiği yoldaki kazada otomobil sürücüsü Mehmet Sinan Aksoy, araçtan fırlayarak yola savruldu. Güre'deki bir termal şirketin devremülklerini gezmek için yola çıkan otobüsteki 25 yolcu ise, kazayı yara almadan atlattı. Kaza yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, sürücü Aksoy'un hayatını kaybettiğini tespit etti. Akçay Yeni Mahalle sakinleri, kavşakta çalışmayan trafik ışıkları nedeniyle sık sık kazaların yaşandığını söyleyerek tepki gösterdi. Kaza yerine gelen Mehmet Sinan Aksoy'un yakınları ise acı haberi alınca feryat etti. Polis ekiplerinin güvenlik önlemi aldığı E-87 karayolunda trafik bir süre durdu. Emekli olduğu öğrenilen Aksoy'un cenazesi Edremit Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...