Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
25 Nisan 2016 16:47

Dikkat! Meteoroloji'den 'Ankara' uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, başkentte kuvvetli yağış beklendiğini duyurdu. Meteoroloji'den yapılan açıklamada, Ankara radarından alınan son verilere göre, Ankara'nın özellikle Çankaya, Altındağ, Mamak, Gölbaşı ve Etimesgut ilçelerinde kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışın etkili olacağı belirtildi.

Dikkat! Meteoroloji'den 'Ankara' uyarısı
ankara,meteoroloji,kuvvetli yağış,

METEOROLOJİ Genel Müdürlüğü, başkentte kuvvetli yağış beklendiğini duyurdu. Meteoroloji'den yapılan açıklamada, Ankara radarından alınan son verilere göre, Ankara'nın özellikle Çankaya, Altındağ, Mamak, Gölbaşı ve Etimesgut ilçelerinde kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışın etkili olacağı belirtildi. 
 Meteoroloji'nin açıklamasında gökgürültülü ve kuvvetli sağanak yağış nedeniyle yıldırım, ani sel, su baskını ve ulaşımda aksamalar gibi oluşması muhtemel risklere karşı uyarı yapılarak, şöyle denildi: "Ankara radarından alınan son verilere göre Ankara'nın güney ilçelerinde (Gölbaşı, Etimesgut, Çankaya, Mamak, Altındağ) kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışla birlikte dolu yağışı beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir"
BATI AKDENİZ İÇİN UYARI GELDİ
 METEOROLOJİ Genel Müdürlüğü, Batı Akdeniz’in iç kesimlerinde kuvvetli yağış beklendiğini duyurdu. Meteoroloji’den yapılan açıklamada, kuvvetli yağışların gökgürültülü sağanak şeklinde meydana gelebileceği belirtilerek, şöyle denildi: "Yarın sabah ve öğle saatlerinde Batı Akdeniz’in iç kesimleri (Isparta, Burdur, Antalya’nın iç kesimleri), Muğla’nın doğu ve Denizli’nin güney ilçeleri ile Konya’nın güneybatı kesimlerinde görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların; yerel olarak kuvvetli (21-50 mm) olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara (ani sel, su baskını, yıldırım, dolu yağışı, ulaşımda aksamalar, vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir"

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...