Tgrt Haber
15 Nisan 2016 10:04

Dikkat! Meteoroloji'den kritik uyarı

Hava sıcaklığının kuzeybatı kesimlerde 4 ila 8 derece azalacağı, iç ve doğu bölgelerde 3 ila 5 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

Dikkat! Meteoroloji'den kritik uyarı
hava sıcaklığı,meteoroloji

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre  DoğuAnadolu'nun güneydoğusu, Ağrı, Kars, Iğdır, Diyarbakır, Batman ve Siirt çevreleri, Eskişehir'in doğu ilçeleri, Ankara'nın kuzey ve batı çevreleri ile yarın(Cuma) Marmara'nın doğusu, Batı ve Orta Karadeniz, İç Anadolu'nun kuzey ve doğusu, Doğu Anadolu'nun güneydoğusu, Ağrı, Siirt, Malatya, Kahramanmaraş çevreleri veAdana ve Osmaniye'nin kuzey ilçelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın yarın İç Ege, Göller yöresi ve İç Anadolu'da güneyli yönlerden kuvvetli olarak(30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.Rüzgarın  Genellikle güneyli yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, yarın İç Ege, Göller yöresi ve İç Anadoluda güneyli yönlerden kuvvetli olarak(30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...