Tgrt Haber
14 Ocak 2019 19:44

Dikkat! Meteoroloji'den yeni uyarı geldi

Meteoroloji o il için özellikle uyarı yayınladı! Marmara Bölgesi'nde yarın öğle saatlerinden itibaren rüzgarın kuzey yönlerden fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre Uşak ve çevresinde yarın öğlen saatlerinden itibaren etkili ve yoğun kar yağışı beklendi açıklandı.

Dikkat! Meteoroloji'den yeni uyarı geldi
meteoroloji,hava durumu,son dakika,son dakika haberi,kar

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı  Merkezinden yapılan açıklamada, yarın öğle saatlerinden itibaren rüzgarın Marmara  Bölgesi'ndeki İstanbul, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Sakarya, Kocaeli ve  Yalova'da kuzey yönlerden fırtına (60-80 kilometre/saat), İstanbul'un kuzey  kesimlerinden ise zaman zaman kuvvetli fırtına (90 kilometre/saat) şeklinde  esmesinin beklendiği belirtildi.

Açıklamada, çarşamba sabah saatlerinde etkisini kaybetmesi beklenen  kuvvetli fırtınanın oluşturabileceği ulaşımda aksamalar, çatı uçması, ağaç  devrilmesi, kar yağışı veya kar örtüsü olan bölgelerde tipi gibi olumsuzluklara  karşı vatandaşlardan dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.


UŞAK VE ÇEVRESİ İÇİN UYARI

Yapılan son değerlendirmelere göre, Salı öğle saatlerinden itibaren Uşak ve çevresinde kuvvetli olmak üzere 8-10 santimetre ve yükseklerde ise 10-20 santimetre kalındığında kar yağışı beklendiği açıklandı. Yağışın Çarşamba günü sabah saatlerinden itibaren etkisini kaybetmesi beklenirken kar yağışlarıyla birlikte, ulaşımda aksamalar, kuvvetli rüzgarla birlikte tipi, buzlanma ve don gibi olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları istenildi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...