Tgrt Haber
12 Ocak 2015 13:26

Dikkat, Meteoroloji'den 'yoğun kar yağışı' uyarısı

Türkiye'nin kuzeybatısında başlayan karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülen yağışların, etkisini arttırarak yarın da devam edeceği bildirildi.

Dikkat, Meteoroloji'den 'yoğun kar yağışı' uyarısı
hava durumu,12 ocak hava durumu,soğuk hava,yurt geneli hava durumu,türkiye,

Meteoroloji, Türkiye'nin kuzeybatısında başlayan karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülen yağışların etkisini arttırarak yarın da devam edeceğini duyurdu.Meteoroloji Genel Müdürlüğünün internet sitesinde yer alan "yoğun kar yağışı" uyarısına göre, Türkiye'nin kuzeybatısında başlayan karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülen yağışların, akşam saatlerine kadar Trakya'da etkili olması öngörülüyor.
Öğle saatlerinden sonra ise Çanakkale'nin doğusu, Balıkesir, Kütahya, Bursa'nın güney ve doğusu, Sakarya'nın güneyi, Bilecik, Bolu ile Eskişehir'in batısında yarın sabah saatlerine kadar kuvvetli ve yer yer yoğun kar şeklinde devam etmesi bekleniyor.Başta ulaşım olmak üzere meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerekiyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...