Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
06 May 2014 14:57

Dilencinin üzerinden çıkan para şaşırttı

Gaziantep’te, dilencilere yönelik düzenlenen operasyonda yakalanan bir kadının üzerinde, destelenmiş halde bin 645 TL bulundu.

Dilencinin üzerinden çıkan para şaşırttı
gaziantep, dilenci, yakalanan dilenci, kadın dilenci, dilenci operasyonu, dilencinin üzerinden çıkan para

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri tarafından dilenciliğin önlenmesi için yapılan çalışmalarda yakalanan dilenci kadının üzerinden bin 645 TL çıktı.
DESTE DESTE PARALAR ÇIKTI
Sabah saatlerinde Gazimuhtarpaşa Bulvarı üzerindeki parkta dilenmeye başlayan Beşre B., zabıta ekipleri tarafından fark edilince dilendiği yerden alınarak Zabıta Daire Başkanlığı’na getirildi. Merkezde üzeri aranan kadının üzerinde deste deste sarılmış halde bin 645 TL para bulundu.
''OĞLUM GÖNDERDİ''
Yakalanması ile kısa bir anlık şok yaşayan dilenci kadın "İsmin ne?" sorusuna "Unuttum" diye cevap verdi. Kadın, paraların fabrikada çalışan oğlu tarafından gönderildiğini iddia etse de daha sonra dilendiğini kabul etti ve "Şeytana uydum el açtım" dedi. Dilenci kadın, tutanağı yazıldıktan sonra dilenci toplama merkezine gönderildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...