Tgrt Haber
06 Temmuz 2022 13:37 - Güncelleme : 06 Temmuz 2022 13:50

Felakete ramak kala! Dinamitin adı bile yetti binalar hemen boşaltıldı

Rize’de bir araçla çarpışan 16 ton dinamit yüklü tır yola devrildi. Meydana gelen kazada, 1 kişi yaralanırken dinamitlerin olası bir patlama riskine karşın kazanın olduğu bölgedeki binalar boşaltıldı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Felakete ramak kala! Dinamitin adı bile yetti binalar hemen boşaltıldı
Rize,Kaza,Tır,Dinamit

Riza’nin Pazar ilçesinde meydana gelen kazada, Gürcistan’a giden ve dinamit taşıyan TIR önüne çıkan bir pikapla çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle pikap yolda savrulurken dinamit yüklü tır da yan yattı. Kazada pikap aracın sürücüsü Emre K. yaralanırken olay hemen ekiplere haber verildi.

TEDBİR AMAÇLI BİNALAR BOŞALTILDI

İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı sürücü hemen Kaçkar Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yükün dinamit olması ise tedirginliğe yol açtı. Çevre binalar olası bir patlama riskine karşı boşaltıldı

YOL 6 SAAT SONRA TRAFİĞE AÇILDI

16 ton dinamit olay yerine gelen başka bir tıra yüklenmesinden sonra yaklaşık 6 saat sonra kaldırılarak yol tekrardan trafiğe açıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...