Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
24 May 2022 16:00 - Güncelleme : 24 May 2022 16:01

Dinlenme tesisine girerken park halindeki tırlara çarptı: 3 ölü, 1 yaralı

Bolu'da dinlenme tesisinde park halindeki iki tıra çarpan otomobildeki 3 kişi hayatını kaybetti, yaralanan 1 kişi hastaneye kaldırıldı.

Editör: Anday Celayir / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Bir kısmı tırın altında kalan otomobil hurdaya döndü.
bolu,kaza
Bir kısmı tırın altında kalan otomobil hurdaya döndü.

Bolu’nun Gerede ilçesinde dinlenme tesisine girdiği sırada park halindeki iki tıra çarpan otomobildeki 3 kişi öldü 1 kişi yaralandı.

OTOMOBİL HURDAYA DÖNDÜ

Saat 11.00 sıralarında Gerede- Karabük yolu Çayören köyü mevkiinde, yol üzerinde bulunan dinlenme tesisine giren isteyen Şefika Azoğlu idaresindeki 41 PF 022 plakalı otomobil, tesiste park halinde olan 2 tıra çarparak aralarında kaldı. Bir kısmı tırın altında kalarak hurdaya dönen otomobili gören vatandaşlar durumu 112 Sağlık, polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi.

SÜRÜCÜ VE İKİ YOLCU ÖLDÜ

Araç içerisinde sıkışan sürücü ve 3 yolcu itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Sağlık ekiplerinin incelemesinde sürücü Şefika Azoğlu, kayınvalidesi Emine Azoğlu ve akrabası Hasan Kısmet'in hayatını kaybettiği belirlendi. Sürücünün yaralanan eşi İbrahim Azoğlu ise, tedavisi için Gerede Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kazada, hayatını kaybeden 3 kişinin cenazeleri, Cumhuriyet Savcısı’nın incelemesinin ardından morga kaldırıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...