Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
25 May 2022 14:44 - Güncelleme : 25 May 2022 14:49

Diş hekimini öldüren sanıktan kan donduran ifade: Cinayetten sonra arkadaşımla…

Kadıköy’de diş hekimi Şeyma Biran’ı bıçaklayarak öldüren katil zanlısının ifadeleri ortaya çıktı. Biran’ın, çakralarını açmak için kendisine dokunduğu ve bunun hoşuna gitmediğini söyleyen zanlı, “Bir anda doktor hanımın yerde kanlar içinde olduğunu gördüm. Yaptığımdan çok pişmanım” şeklinde konuştu.

Editör: Berna Akkaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Diş hekimini öldüren sanıktan kan donduran ifade: Cinayetten sonra arkadaşımla…
diş hekimi,kadıköy,cinayet

İstanbul Kadıköy’de diş hekimi Şeyma Biran’ın kendi muayenehanesinde bıçaklanarak öldürülmesinin ardından gözaltına alınan zanlı Z.E.’nin hakimlikteki ifadeleri ortaya çıktı. Tutuklanarak cezaevine gönderilen zanlının sorgusunda “Bana reenkarnasyon yaptığını, çakralarımı açmak istediğini söyledi. Ben bu şeylere inanmadığımı söyledim. Hekim benim vücuduma dokunmaya başlayınca hoşuma gitmedi” dediği ve ardından bir anda Biran’ı yerde, kanlar içinde gördüğünü, olay anını hatırlamadığını söylediği öğrenildi. Öte yandan tutuklu sanık, cinayetin ardından arkadaşıyla birlikte sahile gezmeye gittiğini de itiraf etti.

ARKADAŞI ADLİ KONTROL ŞARTIYLA SERBEST KALDI

Kadıköy’de 20 Mayıs’ta, 64 yaşındaki diş hekimi Şeyma Biran’ın muayenehanesinde bıçaklanarak öldürülmesine ilişkin 2 şüpheli gözaltına alınmıştı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli Z.E. “tasarlayarak kasten öldürme" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderilirken, şüpheli A.A. ise “suç delillerini gizleme” suçundan adli kontrol şartıyla serbest kaldı. 2 şüphelinin ifadeleri ortaya çıktı.

Diş hekimini öldüren sanıktan kan donduran ifade: Cinayetten sonra arkadaşımla…

“BENİ ÇOK SEVDİĞİNİ SÖYLEYİP YENİDEN GELMEMİ İSTEDİ”

Şüpheli Z.E. ifadesinde, “Olay günü saat 12.00 sıralarında evden tek başıma çıktım. Bir dişçiye görünmek istedim. Tesadüfen bir diş kliniği tabelası görünce zile bastım, kapı açıldığında apartman görevlisi karşıma çıktı. Bana diş kliniğinin girişinin yan tarafta olduğunu söyledi. Ben de yan binaya giderek üst kata çıktım. Şeyma Biran isimli kadın beni karşıladı. Kendisine diş için geldiğimi söyledim ve bana göstermiş olduğu diş koltuğuna oturdum. Muayene ettikten sonra notlar aldı ve tedavinin 11 bin lira olduğunu söyledi. Ben kendisine, ‘Şu anda o kadar param yok, ben sadece acil olanları danışmak istedim, uygun olsaydı yaptıracaktım’ dedim. Kendisi bana beni çok sevdiğini, fiyatta yardımcı olacağını ve saat beş olmadan tekrar gelmemi istediğini söyledi” diye konuştu.

“VÜCUDUMA DOKUNMAYA BAŞLAYINCA HOŞUMA GİTMEDİ”

Akşam saatlerinde tekrar diş kliniğine gittiğini anlatan şüpheli, “Muayene koltuğuna oturdum. Dişlerimi kontrol etti. Tedavi öncesi ağzımı çalkalamam için su verdi. Bu sırada bana reenkarnasyon yaptığını, çakralarımı açmak istediğini söyledi. Ben bu şeylere inanmadığımı söyledim. Hekim benim vücuduma dokunmaya başlayınca hoşuma gitmedi. Bir anda doktor hanımın yerde kanlar içinde olduğunu gördüm. Ancak bıçağı nasıl sapladığımı, olayın nasıl olduğunu hatırlamıyorum.” Dedi.

“TESLİM OLMAYI DÜŞÜNDÜM ANCAK OLMADI”

Yaptığından çok pişman olduğunu söyleyen sanık, “Bıçağı yerden alıp yıkadım. Akabinde çantama koyup uzaklaştım. Daha sonra arkadaşımı aradım, birlikte sahilde gezdik. Bu arada vicdan azabı duymaya başladım. Aynı gün teslim olmayı düşündüm ancak olmadı. Diğer şüpheli eski iş yerinden arkadaşımdır. Bu olayla alakası yoktur” diyerek tutuksuz yargılanmayı talep etti.

“CİNAYET İŞLEDİĞİNDEN HABERİM YOKTU”

Diğer şüpheli A.A. ise, “Z.E. olay günü beni aradı. Yanıma geldi. Çınarcık’tan geldiğini, orada kavga ettiğini söyledi. Alkol aldık, üzerinde bulunan kanlı tişörtü annesi görmesin diye attı. Bıçağın da bende kalmasını istedi. Dükkandaki çöpleri attığım esnada elindeki çantayı bana vererek, ‘bunu da çöpe atar mısın?’ dedi. Ben de attım. Z.E.’nin işlediği cinayetten haberim yoktu. Kesinlikle suç delilini yok etme veya başka şekilde yardımda bulunma olayı söz konusu değildir” dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...