Tgrt Haber
09 Ekim 2021 22:04

Dışişleri Bakanlığı'ndan Kongo Demokratik Cumhuriyeti'ne başsağlığı mesajı

Dışişleri Bakanlığı tarafından Kongo Demokratik Cumhuriyeti halkına, bir teknenin alabora olması sonucu çok sayıda kişinin hayatını kaybetmesi sebebiyle başsağlığı mesajı yayımladı.

Dışişleri Bakanlığı'ndan Kongo Demokratik Cumhuriyeti'ne başsağlığı mesajı
Dışişleri Bakanlığı,Kongo,Başsağlığı,Mesaj

Dışişleri Bakanlığı, nehirde yolcu taşıyan bir teknenin, alabora olması sonucu çok sayıda kişinin hayatını kaybetmesi sebebiyle Kongo Demokratik Cumhuriyeti halkına başsağlığı mesajı yayımladı.

"BÜYÜK BİR ÜZÜNTÜ İÇİNDEYİZ"

Bakanlık tarafından yapılan yazılı açıklamada, “Kongo Demokratik Cumhuriyeti’nin Bumba bölgesinde Kongo Nehri üzerinde yolcu taşıyan bir teknenin alabora olması sonucu çok sayıda kişinin hayatını kaybettiği ve kaybolduğu büyük üzüntüyle öğrenilmiştir. Faciada hayatını kaybedenlerin ailelerine ve dost Kongo Demokratik Cumhuriyeti Hükümetine başsağlığı diliyoruz” denildi.

Dışişleri Bakanlığı'ndan Kongo Demokratik Cumhuriyeti'ne başsağlığı mesajı

NE OLMUŞTU?

Kongoda' pazartesi günü batan teknede ölenlerin sayısı 51 olarak açıklanırken, 70 civarında kayıp olduğu belirtilmişti. Olay yerinde kayıp arama çalışmalarına ara vermeden devam edildiği aktarıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...