Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
05 Haziran 2022 18:01 - Güncelleme : 05 Haziran 2022 21:57

Dışişleri'nden Bangladeş'te meydana gelen patlama için taziye mesajı

Dışişleri Bakanlığı, Bangladeş'te bir konteynır deposunda meydana gelen patlama sonrası hayatını kaybeden 49 kişi için tacize mesajı yayımladı.

Dışişleri'nden Bangladeş'te meydana gelen patlama için taziye mesajı
Dışişleri Bakanlığı,Bangladeş,Taziye

Bangladeş'in Chittagong kentinde bulunan bir konteyner deposunda meydana gelen patlama sonucu hayatını kaybedenler için Dışişleri Bakanlığı'dan tacize mesajı yayımlandı.

Bakanlığın sosyal medya hesabından paylaşılan taziye mesajında, "Dost ve kardeş Bangladeş halkına ve hükümetine içten taziyelerimizi sunuyor, hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralananlara acil şifalar diliyoruz" ifadelerine yer verildi

https://twitter.com/TC_Disisleri/status/1533455091428212736

49 KİŞİ ÖLDÜ, 300'DEN FAZLA YARALI VAR

Dakka'nın 216 kilometre güneydoğusundaki Chittagong kentinde, kimyasallarla dolu konteyner deposunda henüz belirlenemeyen nedenle patlama meydana gelmiş, patlama sonucu çıkan yangında, en az 49 kişi hayatını kaybettği ve 300'den fazla kişinin de yaralandığı aktarıldı.

Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...