Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
24 Kasım 2016 20:08

Diyarbakır ve Şırnak'ta 9 terörist etkisiz hale getirildi

TSK tarafından, Diyarbakır kırsalına düzenlenen hava harekatı ile sonrasındaki arama tarama çalışmalarında 7, Şırnak kırsalına gerçekleştirilen hava harekatında ise 2 terörist etkisiz hale getirildi.

Diyarbakır ve Şırnak'ta 9 terörist etkisiz hale getirildi
TSK, Diyarbakır, Şırnak

Türk Silahlı Kuvvetlerince, Diyarbakır kırsalına düzenlenen hava harekatı ile sonrasındaki arama tarama çalışmalarında 7, Şırnak kırsalına gerçekleştirilen hava harekatında ise 2 terörist etkisiz hale getirildi.

Türk Silahlı Kuvvetlerinden yapılan bilgilendirmeye göre, alınan anlık istihbaratın değerlendirilmesi sonucu Diyarbakır'ın Lice kırsalına hava harekatı düzenlendi.

Hava Kuvvetleri Komutanlığına bağlı uçaklar, bölücü terör örgütüne ait silah mevzileri ve barınakları imha etti, 6 teröristi etkisiz hale getirdi. Güvenlik güçlerince söz konusu bölgede arama tarama çalışmaları yapıldı. Bu sırada çıkan çatışmada bir terörist daha etkisiz hale getirildi.

Jetler Şırnak kırsalını da vurdu
Bir başka istihbarat üzerine jetler Şırnak kırsalındaki bölücü terör örgütüne ait hedefler için havalandı.

Hava Kuvvetleri Komutanlığına bağlı savaş uçaklarınca gerçekleştirilen hava harekatında bölücü terör örgütüne ait iki sığınak vuruldu, iki terörist etkisiz hale getirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...