Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
14 Ekim 2015 13:25

Diyarbakır'da askeri hareketlilik

Diyarbakır'ın Lice, Kocaköy, Hani ve Hazro kırsalında tespit edilen bölücü terör örgütü mensuplarına yönelik geniş kapsamlı operasyon başlatıldı. Operasyon kapsamında bölgeye helikopterle çok sayıda asker indirildi

Diyarbakır'da askeri hareketlilik
diyarbakır,askeri hareketlilik,lice,

Diyarbakır 7. Kolordu Komutanlığı helikopter pistinde sabah saatlerinden itibaren başlayan askeri hareketlilik yoğun bir şekilde sürüyor. Peş peşe inen helikopterler askeri birliklerden getirdikleri askerleri indirirken, operasyona katılacak olan askerleri de bölgeye götürüyor. Lice, Kocaköy, Hani ve Hazro kırsalında tespit edilen bölücü terör örgütü mensuplarına yönelik başlatılan operasyon kapsamında kış öncesinde teröristler tarafından yapılan hazırlıklar ve sığınakların imha edilmesinin planlandığı bildirildi.
  Genelkurmay Başkanlığı resmi internet sitesinde geçtiğimiz gün yapılan duyuruda, Diyarbakır'ın Lice ilçesi kırsalında yapılan operasyonda tespit edilen bölücü terör örgütü hedeflerine yönelik olarak düzenlenen hava harekatında 14 bölücü terör örgütü mensubu teröristin etkisiz hale getirildiği açıklanmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...