Tgrt Haber
19 May 2021 01:03

Diyarbakır'da askeri tesise saldırı girişimi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: ''Diyarbakır’da bir askeri tesise 2 maket uçakla saldırı teşebbüsünde bulunulmuş, maket uçaklar etkisiz hale getirilmiştir. Herhangi bir zaiyat yoktur''

Diyarbakır'da askeri tesise saldırı girişimi
DİYARBAKIR,JET

Bu gece saat 00.30 sularında Diyarbakır 8. Ana Jet Üssü Komutanlığına uçak maketi ile bir saldırı girişiminde bulunulmuştur.  Söz konusu saldırı maketi düşürülmüş olup Diyarbakır 8. Ana Jet Üssü Komutanlığımızda herhangi bir zayiat mevcut değildir.

MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI 'NDAN AÇIKLAMAİ

MSB: "Diyarbakır’da bulunan 8’inci Ana Jet Üs Komutanlığımıza 00:30 civarında maket uçaklarla saldırı girişiminde bulunulmuştur. Üssümüzde herhangi bir hasar ve zaiyat meydana gelmemiştir. Üssümüzde gerekli fiziki tedbirler alınmıştır."

BAKAN SOYLU'DAN AÇIKLAMA

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Diyarbakır’da bir askeri tesise 2 maket uçakla saldırı teşebbüsünde bulunulmuş, maket uçaklar etkisiz hale getirilmiştir. Herhangi bir zayiat yoktur” ifadelerine yer verdi.

VALİLİK: ZAYİAT YOK

Saldırı girişimine ilişkin bir açıklama da Diyarbakır Valiliğinden geldi. Valilikten yapılan açıklamada saldırı girişiminde kullanılan maketin düşürüldüğü askeri tesiste herhangi bir zayiatın olmadığı bildirildi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...