Tgrt Haber
04 Ocak 2015 21:10

Diyarbakır’da eş zamanlı bombalı saldırılar

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde kaymakamlık binasına ve iki markete eş zamanlı el yapımı patlayıcı atıldı. Saldırılarda can kaybı olmazken, küçük çaplı hasarlar meydana geldi.

Diyarbakır’da eş zamanlı bombalı saldırılar
diyarbakır, diyarbakır bomba, Bağlar ilçesinde kaymakamlık binası,

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesi Mevlana Halit Mahallesi'nde bulunan kaymakamlık binası ile aynı mahalledeki iki markete yüzleri maskeli kişiler tarafından eş zamanlı saldırı düzenlendi. Saldırıda kaymakamlık binası ve marketlere el yapımı patlayıcı atıldığı öğrenildi. Saat 21.00 sıralarında yaşanan olaylarda can kaybı olmazken, her üç yerde de küçük çaplı hasarlar meydana geldi. Patlamaların ardından bölgeye gelen polis ekipleri, olay yerlerinin etrafında güvenlik şeridi oluşturarak, incelemelerde bulundu. Bağlar Kaymakamı Dursun Balaban olay yerine gelerek, polisten bilgi aldı. Olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...