Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
25 Nisan 2016 12:15

Diyarbakır’da faciadan dönüldü

Diyarbakır-Bingöl karayolunda teröristler tarafından yola tuzaklanan el yapımı patlayıcı kontrollü bir şekilde infilak ettirildi.

Diyarbakır’da faciadan dönüldü
diyarbakır, facia,

Diyarbakır-Bingöl karayolunda teröristler tarafından yola tuzaklanan el yapımı patlayıcı kontrollü bir şekilde infilak ettirildi. Konuya ilişkin Diyarbakır Valiliği'nden yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı tarafından, vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması, mevcut huzur ve güven ortamının devam ettirilmesi ve vatandaşların her türlü terör eylemlerinden korunması amacıyla her türlü tedbir alındığı belirtildi. Açıklamada, "Bu tedbirler kapsamında, Diyarbakır-Bingöl karayolunun Hedik mevkiinde MAKÖ köpeğinin tepki vermesi üzerine yapılan kontrolde yoldan araziye doğru giden 10 metre kablo tespit edilmiş ve tespit edilen EYP Patlayıcı Madde İmha Timi tarafından emniyetli bir şekilde patlatılarak imha edilmiştir. Patlama sonrası herhangi bir can ve mal kaybı yaşanmamıştır. Bölgemizde yaşayan vatandaşların huzur ve güven içerisinde seyahat özgürlüğünü rahatlıkla kullanabilmesini sağlamak amacıyla teröristle mücadele kapsamında yürütülen faaliyetlere kararlılıkla devam edilecektir" denildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...